U Laktašima pronađen preskupi „mercedes“ ukraden u Hrvatskoj

Auto 09. mar 202311:2011 komentara
John MACDOUGALL/AFP

Policija Republike Srpske je u Boškovićima, kod Laktaša, pronašla "mercedes" kabriolet, procenjene vrednosti veće od 200.000 evra, koji je ukraden na području Zagreba. Uhapšeni su M.Ć. i A.M, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske.

Pročitajte još:

U saopštenju se navodi da su policijski službenici Uprave MUP-a za organizovani i teški kriminalitet i Policijske uprave Banjaluka u sredu uveče oko 21 čas u mestu Boškovići izvršili pretrese i, osim ukradenog mercedesa, privremeno oduzeli i vozilo BMW X5.

„Intenzivnom operativnom delatnošću i međusobnom razmenom releventnih saznanja policijskih službenika MUP-a Republike Srpske, Federalne uprave policije, Granične policije BiH, MUP-a Hrvatske, te uz operativnu podršku Europola, utvrđeno je kako je od nepoznatog lica ili više njih otuđeno vozilo, izbegavanjem mera granične kontrole prokrijumčareno iz Hrvatske u BiH, te da je od strane najmanje dva lica sakriveno na njima poznatoj lokaciji u mestu Boškovići, grad Laktaši“, precizira se u saopštenju iz MUP-a.

Pronađeni beli mercedes, ukraden je u periodu od 11. do 21. februara u Zagrebu.

Komentari

Vaš komentar