Finalno izvlačenje prvog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" 26. decembra

Biznis 22. dec 202015:55 > 16:00
N1

Peto i poslednje izvlačenje prvog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" biće održano u subotu, 26. decembra u 17.55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije, objavila je Vlada Srbije.

Građane, koji slanjem fiskalnih računa učestvuju u borbi protiv sive ekonomije, u subotu očekuje deset automobila „Fiat 500L“, trosoban stan u Zemunskim kapijama i glavna premija prvog kruga, stan u Beogradu na vodi.

U ovom trenutku u konkurenciji je blizu šest miliona koverata, što znači da su građani do sad poslali 60 miliona računa i slipova.

Za sad su najviše računa poslali građani Vranja, Savskog venca i opštine Blace.

Sve koverte koje su poslate ostaju u igri i za drugi krug nagradne igre, koji je planiran za početak sledeće godine.

Dodaje se i da sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće do petka, poslednjeg radnog dana koji prethodi danu izvlačenja, biće u konkurenciji za vredne nagrade.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa deset fiskalnih računa ili deset slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti, a na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2020“.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije, dok je slanje koverata besplatno.