Aerodrom „Nikola Tesla“ dobitnik nagrada za kvalitet usluga

Biznis 02. mar 202111:42 > 12:03 4 komentara
N1/arhiva

Beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" dobitnik je nagrada za kvalitet usluge u 2020. godini koju dodeljuje Međunarodni savet aerodroma, saopšteno je danas.

Taj aerodrom našao se među najboljim aerodromima po veličini u regionu (pet do 15 miliona putnika godišnje u Evropi) i onima koji imaju najbolju primenu higijenskih mera u Evropi.

„Ove nagrade potvrđuju našu posvećenost da slušamo glas putnika i održavanju kvalitetne usluge i bezbednog poslovanja, naročito u ovim otežanim uslovima. Unapređenje aerodromskih usluga ostaje naš prioritet“, rekao je generalni direkor beogradskog aerodroma Fransoa Berizo.

Beogradski aerodrom je jedan je od sedam aerodroma iz mreže kompanije Vansi erpor (Vinci Airports) kog su putnici nagradili za izuzetno iskustvo u 2020. godini, u okviru programa kvaliteta usluge (ASQ) u kojem učestvuje oko 400 aerodroma u 95 zemalja.

Međunarodni savet aerodroma nedavno je Aerodromu „Nikola Tesla“ dodelio i nagrade u oblasti zdravlja i zaštite životne sredine, odnosno Zdravstvenu akreditaciju za aerodrome i Akreditaciju za upravljanje emisijom ugljen-dioksida na aerodromima nivoa 1.

Pročitajte još:

Komentari (4)

Vidi sve komentare