Avioni Er Srbije od 3. juna sleću na Terminal 1 njujorškog aerodroma

Biznis 05. feb 202111:412 komentara
N1

Avioni srpske nacionalne avio-kompanije Er Srbija će od 3. juna za sletanje i poletanje koristiti Terminal 1 Međunarodnog aerodroma "Džon F. Kenedi" u Njujorku, umesto Terminala 4 na koji trenutno sleću, objavljeno je danas. Kako je navedeno u saopštenju Er Srbije, na Terminalu 1 obavljaju se isključivo međunarodni dolasci i odlasci.

Iz Er Srbija su istakli da će nakon planirane obnove, Terminal 1 biti najprostraniji i najsavremeniji na aerodromu „Džon F. Kenedi“, uz 23 nova gejta biće četiri puta veći od postojećeg i obuhvataće prostor trenutnih Terminala 1 i 2 i bivšeg Terminala 3, a putnicima će ponuditi brojne pogodnosti.

„Ponosni smo što se pridružujemo domu svih glavnih internacionalnih avio-prevoznika“, izjavio je regionalni direktor Er Srbije za Severnu i Južnu Ameriku Džordž Petković.

Prema njegovim rečima, putnici Er Srbije će biti u prilici da uživaju u većem prostoru i manjoj gužvi, a u bliskoj budućnosti, kada se završi obnova, Terminal 1 će biti najraskošniji u celom Njujorku i okolini.

Iz Er Srbija su naveli da su počeli sa obaveštavanjem putnika o promeni terminala putem svih kanala komunikacije – sms poruka, veb-sajta i zvanične stranice na društvenim mrežama.

Podsetili su i da Er Srbija do Njujorka trenutno leti dva puta nedeljno, četvrtkom i subotom, uz planove da pojača frekvenciju kada se situacija sa pandemijom stabilizuje.

Ukazali su i da je Er Srbija je zabeležila dobre rezultate tokom prethodne godine i da se sa 67 odsto na Terminalu 4 njujorškog aerodroma, našla na prvom mestu po popunjenosti kapaciteta za prevoz putnika na letovima do Njujorka u septembru 2020. godine

Komentari

Vaš komentar