Beograd deli poklon-vaučere od 6.000 dinara – važe od decembra do marta

Ekonomija 22. nov 202315:40 7 komentara
obuća patike cipele deca vaučeri
Shutterstock/Ilustracija

Sekretarijat za obrazovanje i socijalnu zaštitu Beograda nabaviće 380.000 poklon vaučera (30.000 vaučera više nego prošle godine), pojedinačne vrednosti po 6.000 dinara. Pobednik na tenderu je grupa firmi koju čine Planeta Sport, Dexy Co kids, Sport vižn, N sport i Trendmaker, piše Nova ekonomija.

Dodeljen ugovor vredan je 2,28 milijardi dinara (oko 19,4 miliona evra), što je četiri miliona skuplje nego lane, objavljeno je na Portalu javnih nabavki, navodi Nova ekonomija.

Pročitajte još:

Vaučeri koje kupuje Grad namenjeni su za decu koja pohađaju predškolske ustanove (jasle, vrtići, pripremni predškolski program) i učenike osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada Beograda (bez obzira na osnivača ustanove), kao i za decu starosti od nula do 19 godina koja nisu obuhvaćena vaspitno obrazovnim programom (a jedan od roditelja ili staratelja ima prebivalište ili stalno boravište na teritoriji Beograda).

Takođe, vaučeri su namenjeni i za zaposlene i radno angažovane u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji Beograda (bez obzira ko je osnivač ustanove), zaposlene i radno angažovane u Centru dečjih letovališta i oporavilišta grada Beograda i zaposlene i radno angažovane u „Bebi servisu Beograd“.

Korisnici vaučera moći će iste da iskoriste za kupovinu odeće, obuće, opreme za sport, rekreaciju i zabavu, školske opreme, proizvoda za bebe, igračke.

Vaučeri važe od decembra 2023. godine do 1. marta 2024. godine.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare