Da li si od slobode? Drame? Moći?

Promo

U svetu gde vlada sloboda, i dobar vajb se može osetiti u vazduhu nekog grada. Ako samopouzdanje svakog od nas čini glamur takvog grada, onda slobodno možemo reći da imamo moć da napravimo dramu o kojoj će svi pričati.

I ove reči nisu samo pridevi koje može trpeti čitalac ovog teksta, već su to samo neke od osobina koje svakog od nas čine autentičnim. Sa tim osobinama se razlikujemo, doprinosimo zajednici i činimo svet.

Cockta je više od 70 godina više od običnog gaziranog pića – za mnoge je ona simbol slobode, inspiracije i nezavisnosti. Jedinstvena po svom ukusu i sastojcima, Cockta želi da predstavi svoju novu kampanju „Od čega si ti? koja slavi jedinstvenost i svakog od vas.

Sa inovativnim etiketama koje nose različite osobine poput „hrabrosti“ (courage), „strasti“ (passion) ili „kreativnosti“ (creativity), Cockta poziva sve vas da iskažete ono što vas definiše. Pronađite u prodavnici bočicu od 0.5l Cockte koja opisuje baš vas, podelite svoju priču na društvenim mrežama i time izrazite svoju autentičnost.

Promo

Pozivamo vas da zapratite Cockta Instagram nalog i postanete deo autentične zajednice.