Er Srbija planira tokom leta 800 čarter letova ka turističkim destinacijama

Biznis 08. apr 202110:463 komentara
er srbija air serbia avion aerodrom nikola tesla
Izvor: N1

Er Srbija tokom letnje sezone 2021. godine, u saradnji sa domaćim turističkim agencijama, planira da obavi više od 800 čarter letova ka popularnim destinacijama u Turskoj, Egiptu, Grčkoj i Tunisu. Letnju čarter sezonu otvoriće se tokom uskršnjih i prvomajskih praznika, letovima ka egipatskim destinacijama, Hurgadi i Šarm el Šeiku, saopštio je nacionalni avio-prevoznik.

Čarter letovi Er Srbije za Tursku će uglavnom biti organizovani ka Antalijskoj regiji, ali su u planu i letovi za Bodrum i Dalaman na Egejskoj obali.

Ka Egiptu će se u većem obimu leteti za Hurgadu, dok će nešto manji broj letova biti obavljen ka Šarm el Šeiku. Kada je u pitanju Grčka, putnici mogu očekivati turističke aranžmane sa direktnim čarter letovima za Rodos, Krit, Skijatos, Krf, Kefaloniju, Zakintos i druge popularne destinacije, ističe se u saopštenju.

„Iako su ograničenja u putovanjima izazvana pandemijom koronavirusa i dalje prisutna, mi se zajedno sa našim partnerima, turističkim agencijama, trudimo da putnicima pružimo što veći izbor destinacija. Uvereni smo da će ova sezona biti bolja od prethodne jer će nam, za razliku od prošle godine, biti dostupne destinacije tradicionalno zanimljive našim turistima, poput Grčke,“ izjavio je Boško Rupić, viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Er Srbiji.

Er Srbija je tokom letnje čarter sezone 2020. godine, u periodu od 5. jula do kraja oktobra, realizovala 299 povratnih letova ka turističkim destinacijama u Turskoj, Egiptu i Grčkoj. Tursko primorje je predstavljalo najpopularniju destinaciju sa 189 obavljenih povratnih letova, sledi Egipat sa 108, dok su ka Grčkoj obavljena svega dva povratna leta, usled uvođenja ograničenja u putovanjima.

Komentari

Vaš komentar