Er Srbija povećava broj letova do Pariza, Osla i Larnake

Biznis 10. maj 202111:571 komentar
N1

Er Srbija će u junu povećati broj letova do Pariza, Osla i Larnake, a do glavnog grada Francuske će leteti čak 11 puta nedeljno, ćime će se gotovo vratiti na nivo pre pandemije koronavirusa.

“Imajući u vidu da se vrhunac sezone bliži, a samim tim i tražnja za avio-prevozom raste, odlučili smo da uvedemo dodatni let do Pariza i omogućimo našim putnicima još bolje konekcije. Francuska za nas predstavlja strateški važno tržište sa jakim privrednim i poslovnim vezama i brojnom dijasporom iz Srbije i drugih zemalja regiona”, naveo je u pisanoj izjavi direktor komercijale i strategije u Er Srbiji Jirži Marek.

Dodavanjem još jednog leta ka Oslu, Er Srbija će od 20. juna tri puta nedeljno saobraćati do aerodroma Gardermoen, koji je od centra glavnog grada Norveške udaljen 49 kilometara. Nacionalna avio-kompanija je liniju ka Oslu, koja je vrlo brzo postala jedna od najpopularnijih, uspostavila u julu 2020. godine.

Od 7. juna Er Srbija će povećati broj letova za Larnaku sa četiri na pet nedeljno, dodavanjem novog leta ponedeljkom. Zahvaljujući vrlo pogodnim terminima, putnicima će biti omogućene dobre konekcije sa brojnim gradovima iz mreže Er Srbije, kao što su Amsterdam, Berlin, Diseldorf, Ženeva, Ljubljana, Milano, Moskva, Njujork, Krasnodar, Pariz, Prag, Podgorica, Rostov na Donu, Rim, Sankt Peterburg, Stokholm, Tivat, Beč, Cirih, Zagreb i mnogi drugi.

Komentari

Vaš komentar