Finalni letnji popusti i besplatna dostava na Connect Shopping Days

Biznis 11. avg 202110:17
Promo

SBB kompanija saopštila je da će svi SBB korisnici još danas moći da kupuju uz posebne pogodnosti, super popuste i besplatnu dostavu na izdvojeni deo asortimana na shoppster.com.

Dani pametne kupovine donose super cene na laptop EZbook X3 13.3″ FHD 4/64GB, koji je snižen sa 35.999 dinara na 22.999 dinara, kao i na odabrane Hisense televizore uz popust od 15%. Na shoppster.com SBB korisnici mogu pronaći celokupnu ponudu sniženih artikala uz besplatnu isporuku među kojima su Metalac proizvodi, Hiland bicikli, BioMarni paketi namirnica vrhunskog kvaliteta, kao i Aura kozmetika.

Kako bi uživali u svim pogodnostima Connect Shopping dana, SBB korisnici treba samo da se registruju podacima sa MojSBB naloga na shoppster.com i automatski postaju članovi najvišeg nivoa Shoppster Smart programa lojalnosti – Smart Connect. U saradnji sa najvećom integrisanom online i TV prodavnicom shoppster.com, SBB korisnicima su, u okviru najvišeg nivoa programa lojalnosti, dostupni i stalni popusti od 10 do 50% na odabrane artikle, kategorije proizvoda i brendova.

“Iskoristite posebne pogodnosti koje nudimo specijalno našim korisnicima i uživajte kupujući samo uz SBB i shoppster.com” – poručuju iz SBB kompanije.