Gde od ponedeljka možete kupiti TAG uređaje

Biznis 26. mar 202312:39 21 komentara
N1

Na štandu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture na 55. Međunarodnom Sajmu automobila, u prisustvu ministra Gorana Vesića, Zoran Đorđević, v.d. direktora JP „Pošta Srbije” i Zoran Drobnjak, v.d. direktora JP „Putevi Srbije” potpisali su Ugovor o poslovnoj saradnji, navodi se u saopštenju Puteva Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, TAG uređaj za elektronsko plaćanje putarine u Srbiji koji će se od ponedeljka naći u prodaji na šalterima JP „Pošta Srbije“ po ceni od 2.022,00 dinara, namenjen je isključivo za putnička vozila fizičkih lica.

Pročitajte još

Nakon kupovine TAG uređaja u poslovnicama JP „Pošta Srbije“ korisnici će na jednostavan način registrovati uređaj putem jedinstvene web platforme, što će im omogućiti da plaćanje putarine vrše on-line sa registrovane platne/debitne kartice.

„U narednom periodu očekujemo potpisivanje sporazuma sa zemljama regiona, što će omogućiti ostvarivanje zajedničkog cilja da korisnik sa istim TAG uređajem plaća putarinu u više različitih zemalja“, navode Putevi Srbije u saopštenju.

Sve detalje vezane za korišćenje uređaja kao i prodajne lokacije, dodaju, možete preuzeti na zvaničnoj internet stranici JP „Putevi Srbije“.

Komentari (21)

Vidi sve komentare