Građani i dalje mogu da šalju koverte za igru „Uzmi račun i pobedi 2021“

Biznis 09. jul 202114:535 komentara
Izvor: N1

Nagradna igre "Uzmi račun i pobedi 2021" trajaće i tokom leta pa građani mogu da između dva ciklusa, prolećnog i jesenjeg, kontinuirano šalju koverte sa fiskalnim računima, saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima Vlade Srbije.

„Sve pošiljke pristigle tokom letnjih meseci, zajedno sa onima iz prolećnog ciklusa, biće ravnopravne u konkurenciji za vredne nagrade od jeseni“, navodi se u saopštenju.

Pobezane vesti:

Dodaje se da građani svakoga dana mogu da pošalju koverte sa deset fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti, a na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2021“.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije.

Vlada Srbije poziva sve građane da i tokom leta nastave da učestvuju u nagradnoj igri i time daju svoj doprinos borbi protiv sive ekonomije.

Na jesen građane, kako se navodi, očekuje još osam stanova u Beogradu i 30 automobila FIJAT 500 L, a Vlada Srbije će blagovremeno obavestiti javnost o tačnim datumima izvlačenja.

Komentari

Vaš komentar