IKEA povlači igru, apeluje na prestanak korišćenja

Biznis 21. mar 202309:25 12 komentara
REUTERS/Evgenia Novozhenina/File Photo

IKEA apeluje na sve kupce koji poseduju "BLÅVINGAD igru pecanja, raznobojno" da prestanu da je koriste i da stupe u kontakt IKEA za pun povraćaj novca, navodi se u saopštenju.

Kako se navodi u saopštenju, bezbednost je glavni prioritet za kompaniju IKEA i „zato preduzimaju mere predostrožnosti i povlačimo ‘BLÅVINGAD igru pecanja, raznobojno’ zbog potencijalne opasnosti od gušenja“.

„IKEA razvija svoje proizvode koristeći rigorozni program procene rizika i testiranja, kako bi se uverila da proizvodi ispunjavaju sve važeće zakone i standarde na tržištima na kojima se prodaju. Uprkos tome, primetili smo da mali zakivci na igrački mogu da se olabave, što dovodi do potencijalne opasnosti od gušenja, posebno kod manje dece. Zbog toga povlačimo ‘BLÅVINGAD igru pecanja, raznobojno'“, navodi kompanija u saopštenju.

Promo/IKEA

„BLÅVINGAD igra pecanja, raznobojno“ može se vratiti u bilo koju robnu kuću IKEA uz pun povraćaj novca. Dokaz o kupovini (račun) nije potreban.

Kompanija u saopštenju dodaje da za više informacija možete posetiti njen sajt ili se obratiti besplatno pozivom na 011/7 555 444.

IKEA se, dodaje se, izvinjava zbog neprijatnosti koje bi ovo povlačenje moglo da izazove.

Komentari (12)

Vidi sve komentare