Ivanović kaže – brat mu dobio otkaz, a Er Srbija – nikad nije ni bio zaposlen

Biznis 17. feb 202218:2816 komentara
N1

Ivan Ivanović, novinar i autor emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" je, gostujući u hrvatskom podkastu Podcast inkubator izjavio da je njegov rođeni brat dobio otkaz u kompaniji Er Srbija kada su saznali da je u srodstvu sa voditeljem. Međutim, ovoj kompaniji za Danas - negiraju te navode.

Pročitajte još:

„Velika grupa ljudi radi na tome da tebi život bude otežan ukoliko nisi na pravoj strani i sa pravom ideologijom. Poreska te maltretira… Moj rođeni brat je primljen u Er Srbiju za pilota, otišao prvi dan na posao i onda su mu dali otkaz jer su saznali da sam mu ja brat“, rekao je Ivanović, komentarišući odnos režima Aleksandra Vučića prema satiri i humoru, i ljudima koji se time bave.

Međutim, u Er Srbiji za Danas negiraju izjave voditelja.

„Ognjen Ivanović (kako smo uvidom u medijske napise utvrdili da je ime i prezime brata gospodina Ivanovića) nikada nije bilo zaposlen u Er Srbiji i samim tim nije imao nijedan radni dan u srpskoj nacionalnoj avio-kompaniji“, kažu za Danas u ovoj kompaniji.

Međutim, novinar je izjavio da su angažovanjem advokata došli do saznanja da nigde u Er Srbiji ne postoji papir da je njegov brat uopšte i konkurisao iako je, kaže Ivanović, „bio na prijemnom sa drugih deset ljudi, polagao testove, radio simulator, došao prvi dan na posao“.

„Osećaš taj pritisak, stvari ne idu kako treba, ali na muci se poznaju junaci“, naveo je Ivanović.

Komentari

Vaš komentar