Izvučeni novi dobitnici u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

Biznis 06. feb 202120:1215 komentara
N1

Pet automobila "fijat 500L" i stan u Beogradu dodeljeni su u novom izvlačenju drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020". Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Mirjana Vujović iz Mataruške Banje.

Glumac Marko Vasiljević izvukao je srećne dobitnike nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ u studiju Radio-televizije Srbije u Košutnjaku, iz bazena sa 9.335.989 pristiglih koverata.

Dobitnici automobila „fijat 500L“ su Mirjana Ojdanić Dragaš iz Beograda, Danijela Malešević iz Valjeva, Branislava Nastasić iz Resnika, Radomir Maletić iz Velike Plane i Anica Ivanović sa Novog Beograda.

Najvredniju nagradu, stan u beogradskom naselju Zemunske kapije, dobila je Mirjana Vujović iz Mataruške Banje.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Nenad Petrović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Jelena Gavrilović iz Ministarstva finansija.

U prethodnom izvlačenju, održanom prošle subote, najvredniju nagradu dobila je Jelena Obradović iz Beograda.
Sve koverte koje su poslate prošle godine ravnopravno učestvuju u izvlačenju nagrada.

Pravila učestvovanja u nagradnoj igri

Vlada Srbije podseća građane da je učešće u igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte.

Igra se formalno priređuje u dva kruga – u toku je drugi krug, dok je prvi trajao od 15. novembra do 26. decembra 2020.

U svakom izvlačenju biće dodeljeno po pet automobila „fijat 500L“ i po jedan stan u Beogradu, i to u naselju Zemunske kapije, dok će 27. februara biti dodeljen stan u Beogradu na vodi.

Uslovi učešća i pravila nagradne igre, koju organizuje Vlada uz podršku NALED-a, slični su kao i u izdanjima prethodnih godina.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Nagradna igra se organizuje u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

Komentari

Vaš komentar