Ko je najbolji e-commerce u Srbiji?

Biznis 09. dec 202111:05
Izvor: Promo

Čak i ukoliko niste ranije, od kada je počela pandemija, verovatno ste barem jednu kupovinu obavili online. Online kupovina je u stalnom porastu, kako u Srbiji, tako i u svetu, a svakodnevno raste i broj online prodavnica na tržištu.

Sve one se trude da svojim asortimanom, cenama, akcijskim ponudama ili programima loajlnosti obezbede iskustvo kupovine jednako dobro ili bolje u odnosu na kupovinu na kakvu smo tradicionalno navikli – odlazak u radnju, gubljenje vremena u prevozu, proba garderobe dok su nam maske na licu.

E-commerce asocijacija Srbije ove godine po prvi put nagrađuje najbolje u branši, ali najbolje – i po oceni korisnika. Baš zato što upravo korisnici najbolje znaju kako neki online trgovac radi i šta pruža.

Jedina online i TV prodavnica u regionu Shoppster.com nominovana je u tri kategorije: eCommerce Innovation Award, Best eCommerce Loyalty Program & Best Service Provider. Ukoliko imate iskustvo kupovine na Shoppster.com i želite da im pomognete da osvoje nagradu, to možete da učinite tako što ćete glasati za njih, u okviru navedenih kategorija, na linku:

https://hotspotawards.com/glasanje/

Shoppster.com ima u ponudi više od 150.000 proizvoda i preko 2.500 brendova. Tim posvećenih stručnjaka, ali i mladih talenata, svakodnevno se trudi da pomeri granice online kupovine u Srbiji i donese neke od najboljih svetskih praksi na naše tržište. Kupovina na Shoppster.com je brza, laka i jednostavna, plaćanje sigurno, a dostava u svega nekoliko dana – na bilo koju adresu u Srbiji.

Komentari

Vaš komentar