Konkurs Er Srbije za prijem novih članova kabinskih posada

Biznis 26. jul 202210:55 komentara
Promo/Er Srbija

Nacionalni avioprevoznik Er Srbija raspisao je konkurs za prijem novih članova i članica kabinskih posada, usled planiranog proširenja mreže destinacija i obima saobraćaja u narednom periodu, saopštila je ta kompanija.

Zainteresovani kandidati, koji imaju najmanje 18 godina, diplomu srednje škole i tečno znanje engleskog jezika, mogu se prijaviti na konkurs popunjavanjem prijave na zvaničnom sajtu kompanije, najkasnije do 10. avgusta.

Povezane vesti

Neophodno je i da su državljani Srbije i da imaju važeći pasoš, da su komunikativni i imaju pozitivan pristup u ispunjavanju svakodnevnih zadataka.

Er Srbija drugi put ove godine organizuje prijem novih članova kabinskih posada. Posle aprilskog konkursa, karijeru u toj kompaniji nastavilo je 28 izabranih kandidata.

Direktorka za ljudske resurse u Er Srbiji Milica Netković ocenila je da se putnički aviosaobraćaj ubrzano oporavlja i da se broj putnika približava nivou od pre pandemije.

Ona očekuje veliki odziv i interesovanje iskusnih kolega, ali i mladih koji žele da uđu u tu industriju.

Kandidati koji uđu u uži izbor biće u prilici da se upoznaju sa dinamikom rada, karijernim mogućnostima i internim obukama koje kompanija nudi svojim zaposlenima, istaknuto je u saopštenju.