Licitacija Uprave carina: Od Roleksa do fitnes sprava

Biznis 02. feb 202313:462 komentara
Uprava carina

Carinarnica Sombor organizovaće 10. februara internet prodaju trajno oduzete robe, za koju zainteresovani građani i firme već mogu da se prijave na sajtu Uprave carina. U ponudi su garderoba, obuća, tehnička roba, zlatan nakit, ručni časovnici, goveđa koža za šivenje, sprave za fitnes i drugi predmeti, saopštila je Uprava carina.

Najskuplji predmet ponuđen na prodaju na ovoj e-licitaciji je ženski „Roleks“ sat, po ceni od 420.000 dinara, za šta je potrebno prethodno uplatiti kauciju od 126.000 dinara.

Među najskupljim stvarima su i sprave za fitnes, ukupno 38 komada, koje se prodaju u paketu  po početnoj ceni od 1,3 miliona dinara.

Uprava carina

Oprema za šišanje kućnih ljubimaca nudi se na prodaju po početnoj ceni od 171.500 dinara.

U ovom „paketu“ nalazi se hidraulični sto za šišanje pasa, mašinice za šišanje, fenovi za salon kućnih ljubimaca, furminatori za pse duge dlake, četke, makaze…

Pročitajte još:

Uprava carina na e-licitaciji nudi i „paket“ od 70 komada jakni raznih modela i veličina po početnoj ceni od 280.000 dinara.

U ponudi je i 18 rolni goveđe kože za šivenje raznih boja, ukupne površine 183,35 kvadratnih metara, po ceni od 252.000 dinara.

Građani, podsetimo, na elektronskim licitacijama Uprava carina mogu da se nadmeću za pojedinačne predmete, dok je licitiranje za kupovinu pod rednim brojevima koji podrazumevaju zbirnu prodaju veće količine robe omogućeno samo – preduzećima i preduzetnicima.

Roba na ovim aukcijama se kupuje po sistemu viđeno-kupljeno, bez garancije i prava na reklamaciju.

„Razgledanje robe zakazano je za 3. februar u terminu od 12 do 13.30 časova, u Carinarnici Sombor, Industrijska zona bb. Krajnji rok za uplatu kaucije za učešće na licitaciji je 6. februar 2023. do do ponoći“, navela je Uprava carina.

Opšti uslovi učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina.

Komentari

Vaš komentar