Mame preduzetnice se okupljaju na bazarima: Prilika da razmene iskustva i predstave proizvode

Ekonomija 04. dec 202320:38 0 komentara
Centar za mame

Poslednja dva vikenda u tržnim centrima Delta City i Beo održan je XIV Epoch Bazar mama preduzetnica u organizaciji Centra za mame. Oko 100 mama preduzetnica iz cele zemlje predstavilo je svoje kompanije i proizvode na izložbeno-prodajnom Bazaru.

Učešćem na Bazaru mame su imale priliku da svoje proizvode predstave i prodaju u tržnim centrima sa veliki brojem posetioca; promociju na društvenim mrežama i medijima, kao i priliku da razmene iskustva i umreže se međusobno.

Bazare organizuje Centar za mame, organizacija koja se već više od deceniju zalaže za prava mama i koja se, između ostalog, zalaže za bolje i pravednije zakone za mame preduzetnice.

„Preduzetnice imaju puno izazova, mi nemamo velike budžete ni za reklame na televiziji, ni za ulistavanje u velikim lancima, tako da su ovakvi bazari savršena mesta gde se žene okupljaju, sarađuju, savetuju i pomažu jedna drugoj. Zajednički se bore da svoje proizvode koji su rezultat velikog truda, odricanja i ljubavi prikažu što većem broju ljudi, podrže jedna drugu i samo žensko preduzetništvo unaprede“, rekla je Ana Živković, vlasnica Epoch.

Centar za mame

„Događaji kao Bazar mamama preduzetnicama daju priliku da razmene iskustva – o poslu, o finansijama, dobavljačima, prodaji, promociju… svim onim stvarima o kojima najčešće nemaju sa kim da pričaju. Kao udruženje se borimo za jednak tretman mama preduzetnica sa drugim zaposlenim mamama, ali i radimo na tome da njih podržimo u preduzetništvu. Verujem da su ovakvi događaji baš pravi način da to uradimo“, poručila je Jovana Ružičić, predsednica Centra za mame.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!