Mastercard® i UniCredit Banka vode na Finale UEFA Champions League

Foto - Amir Hamzagić, Beta

Srećnom dobitniku putovanja u Istanbul* uručena nagrada

Mastercard® i UniCredit Bank Srbija svečano su proglasile pobednika nagradnog konkursa pod nazivom „UniCredit i Mastercard® vas vode na finale UEFA Champions League 2023“. Srećni dobitnik osvojio je putovanje u Istanbul* za dve osobe, i karte za fudbalsku utakmicu finala UEFA Champions League, koje je obezbedio Mastercard.

Konkurs su UniCredit Bank Srbija i Mastercard® Srbija organizovale u trajanju od 13. marta do 13. aprila ove godine. Pravo učešća imali su svi klijenti UniCredit Banke koji su tom periodu vršili plaćanja Mastercard karticama putem Google pay i/ili Apple Pay mobilnog novčanika.

Rastko Nicić, član Izvšnog Odbora i direktor za poslovanje sa stanovništvom i malim privrednim društvima u UniCredit Banke Srbija, ovim povodom je istakao: „U UniCredit Banci se trudimo da uvek ispunjavamo finansijske potrebe svojih klijenata istovremeno prateći tržišne trendove, a sada smo, kroz saradnju sa Mastercard kompanijom prepoznali način da se približimo svojim klijentima na jedan nadasve zanimljiv način.

Kroz nagradni konkurs ne samo da je omogućena zanimljiva nagrada, već je istaknut značaj korišćenja digitalnih kanala plaćanja i onoga što nam zapravo budućnost donosi“.

Jelena Ristić, direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH u kompaniji Mastercard, izjavila je: „Za savremenog korisnika, iskustva su najvažnija. U domenu plaćanja, to znači da očekuju jednostavan i siguran proces, upravo onakav kakav mobilni novčanici pružaju, a upravo završen konkurs bio je odlična prilika da se korisnici sa njim još bolje upoznaju. Drago nam je da smo sa svojim dugogodišnjim partnerom, UniCredit Bankom, bili u prilici da lojalnost korisnika nagradimo vrednim nagradama i ekskluzivnim iskustvom, odlaskom na finale UEFA Champions league, i nastavljamo da i dalje kreiramo jedinstvene trenutke.“

Pobednikom Konkursa proglašen je klijent koji je imao najveći broj ostvarenih kvalifikovanih transakcija, svojom debitnom i/ili kreditnom Mastercard karticom izdatom od strane UniCredit banke za fizička lica, a tačno je odgovorio i na jedno „sportsko“ pitanje.

Nagrada podrazumeva putovanje za dve osobe u Istanbul, sa uključenim svim troškovima smeštaja i transfera, dve ulaznice prve kategorije za fudbalsku utakmicu finala UEFA Champions League 2023, koje je obezbedio Mastercard, a koje se održava na stadionu „Atatürk Olympic“, kao i novčani iznos od 15.000 dinara posredstvom PrePaid poklon kartice UniCredit Banke.

U okviru konkursa nagrađeno je i sledećih 20 učesnika sa najvećim brojem izvršenih kvalifikovanih transakcija, a oni su dobili poklon kartice sa iznosom od 12.000 dinara.