Ministarstvo: Stigle dve prijave za kupovinu Instituta Jaroslav Černi

Biznis 08. nov 202119:12 > 19:32
Institut Jaroslav Černi
N1

U Ministarstvu privrede je održana prva sednica Komisije za sprovođenje postupka javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem, radi prodaje kapitala beogradskog Instituta za vodoprivredu "Jaroslav Černi", na kojoj su otvorene Glavne koverte i koverte sa oznakom "Podaci o ponuđaču".

Povezane vesti

Komisija će u narednom periodu uraditi analizu dostavljene dokumentacije sadržane u okviru koverata sa oznakom „Podaci o ponuđaču“, posle čega će predložiti Ministarstvu privrede donošenje odgovarajuće odluke za svakog učesnika u postupku.

Koverat sa oznakom „Ponuda“ otvara se samo ukoliko Komisija odobri prijavu za učešće, navodi se u saopštenju Ministarstva privrede.

Zahtev za otkup prodajne dokumentacije podnelo je šest pravnih lica, dok su u predviđenom roku za dostavu prijava za učešće u postupku privatizacije Instituta podnete dve prijave.

Ministarstvo privrede je 1. oktobra ove godine objavilo javni poziv za učešće u postupku javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem, radi prodaje oko 92 odsto kapitala Instituta u državnom vlasništvu, a početna cena je 2,58 miliona evra.

Komentari (0)

Vidi sve komentare