Nedelja italijanske kuhinje u svetu

Biznis 23. nov 202117:07
Izvor: Shoppster

Odaberite neke od najkvalitetnijih i najprestižnijih italijanskih proizvoda u samo nekoliko klikova na shoppster.com i donesite duh Italije i u svoj dom.

Ambasada Italije u Beogradu i ove godine od 22. do 28. novembra obeležava „Nedelju italijanske kuhinje u svetu” tradicionalnu smotru Ministarstva spoljnih poslova i međunarodne saradnje koja promoviše italijansku kuhinju i kvalitetne prehrambene proizvode istovremeno u svim italijanskim ambasadama, konzulatima, institutima za kulturu i kancelarijama ICE u svetu.

Inicijativa, sada u svom šestom izdanju, ove godine nosi naslov „Tradicija i perspektive italijanske kuhinje: svest i vrednovanje održivosti hrane“.

Posebna pažnja biće posvećena vrednovanju proizvoda „Made in Italy“ i borbi protiv široko rasprostranjenog fenomena „Italian sounding“. U tu svrhu, celoj akcije ove godine se pridružila i najveća online i TV prodavnica u regionu shoppster.com, koja je deo svog sajta posvetila proizvodima „Made in Italy“.

Shoppster (Direktorka Shoppster Ljiljana Ahmetović i ambasador Italije Karlo Lo Kašo)

Shoppster je, pored hrane i pića, u svoju ovonedeljnu ponudu Dani Italije uvrstio i modu i kozmetiku, male kućne aparate i belu tehniku, igračke i posuđe. U ponudi je trenutno preko 80 italijanskih brendova, a plan je da ih u budućnosti bude još više.

Trenutno su tu neki od dobro poznatih brendova poput Lavazze i Kappe, ali ima i onih potpuno premium – poput IMpardi posuđa. Svi italijanski proizvodi na shoppster.com obeleženi su posebnim stikerom Dani Italije – da lakše možete da ih pronađete.

Raznovrstan i bogat program koji promoviše vrednost „života na italijanski način“ i za trpezom. Prijatno!