Novi Belgrade Youth Fair: Povezivanje mladih ljudi sa poslodavcima

Biznis 20. apr 202114:441 komentar
Frilenser, frilenseri, rad na kompijuteru, kompijuter, posao, onlajn posao
Izvor: Shutterstock/ilustracija

U Srbiji će se 22. i 23. aprila, u interaktivnom online formatu, održati sedmi po redu Belgrade Youth Fair, na kojem će mladi imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim poslodavcima i tako sebi obezbede praksu ili zaposlenje, ali i steknu mnogobrojna znanja za koja će dobiti besplatan sertifikat, saopštili su organizatori.

Program će, kako je saopšteno, trajati od 10 do 17 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Cilj ove manifestacije jeste povezivanje mladih sa poslodavcima, kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike da, u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija, prošire svoja znanja iz različitih sfera, ali i da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najuspešnijih kompanija u regionu i čuju kako izgleda biti deo takvog tima, ističe se u saopštenju.

„I ove godine, zbog još uvek aktuelne situacije sa pandemijom, Belgrade Youth Fair će biti organizovan u interaktivnom online formatu, ali sa ispunjenjem svih očekivanja kandidata i poslodavaca. Biće predstavljeni mnogobrojni odlični programi praksi i zapošljavanja koje poslodavci i dalje nude uprkos situaciji u kojoj se nalazimo, a svi prisutni će moći da učestvuju na simulacijama intervjua, CV savetovalištu, kao i brojnim radionicama, nagradnim kvizovima i panel diskusijama. Ove godine se očekuje još veći broj različitih poslodavaca, pa će biti i više šansi za pronalazak prakse ili posla i učenja novih veština“, istakao je Miloš Čevizović, direktor projekta.

Komentari

Vaš komentar