Od 23. januara počinje drugi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

Biznis 12. jan 202111:099 komentara
Izvor: Pixabay

Još šest stanova u Beogradu i 30 automobila Fijat 500 L očekuju odgovorne građane koji uzimaju fiskalne račune pri svakoj kupovini, jer 23. januara startuje drugi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“, saopštila je Vlada Srbije.

Šest izvlačenja biće organizovano u standardnom terminu, subotom od 17.55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.

Sve učesnike nagradne igre, koja ima za cilj jačanje svesti o značaju borbe protiv sive ekonomije, očekuju vredne nagrade.

Počevši od 23. januara, pa sve do 27. februara 2021. godine, u svakom izvlačenju biće dodeljeno po pet automobila Fijat 500 L i po jedan stan u Beogradu.

U prvih pet emisija najsrećniji učesnici postaće vlasnici stana u naselju Zemunske kapije, dok će 27. februara biti dodeljen stan u Beogradu na vodi.

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa deset fiskalnih računa ili deset slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte, odnosno na strani na kojoj se otvara, neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2020”.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije, dok je slanje koverata potpuno besplatno.

U saopštenju se podseća da se sve koverte redovno mešaju i da se sve koverte poslate u prvom krugu i dalje nalaze u studiju i konkurišu za vredne nagrade.

Komentari

Vaš komentar