Podrumski stan koji podseća na zatvorsku ćeliju prodaje se za 65 hiljada evra

Biznis 24. nov 202118:496 komentara
Pixabay/Ilustracija

U centru Ljubljane oglašena je prodaja garsonjere površine 19,5 kvadrata za 65.000 evra. Ništa ne bi bilo čudno da nije reč o podrumskom stančiću sa prozorčićem čiji kvadrat prodavci cene čak - 3.333 evra. U oglasu se navodi da je nekretnina sagrađena 1860. godine, a renovirana 2019.

U Sloveniji cene nekretnina i dalje rastu. Prema poslednjim podacima tamošnje Geodetske uprave za prvu polovinu ove godine, cena kvadrata za stan u starogradnji porasla je na 3.250 evra.

Pročitajte još:

Neki ljudi žele da veliku tražnju i rast cena preokrenu u svoju korist, pa se „prodajni biseri“ mogu naći i na najvećem veb portalu za posredovanje u prometu nekretninama u Sloveniji.

Opisi pojedinih obećavaju mnogo toga, ali se već na fotografijama vidi da prodavci previše ulepšavaju stan. Jedan od takvih „bisera“ prodaje se u Poljanama u Ljubljani, gde se nudi podrumski stan sa prozorčićem za 65 hiljada evra. Stan ima 19,5 kvadratnih metara i samo taj jedan manji prozor.

U oglasu se navodi da je dnevni boravak sa kuhinjom veliki i svetao.

Pristup kupatilu je moguć samo preko preklopnog stepeništa.

Oglašena cena je 3.333 evra po kvadratu.

U opisu je navedeno da se radi o prostranoj, renoviranoj i svetloj garsonjeri, ali se na ovim fotografijama u prilogu oglasa vidi drugačija slika.

Stan je sređen u suterenu stare gradske zgrade bez lifta, a veći deo stana zauzimaju stepenice.

U oglasu je navedeno da je stan upisan u zemljišne knjige i kompletno renoviran 2019. godine.

Zanimljiv dodatak opisu je da podrumski stan nema ni balkon, ni podrum.

Komentari

Vaš komentar