Popusti do 50% tokom Shoppster Crnog petka

Promo/Shoppster

Shoppster.rs je pripremio najuzbudljiviji, ali i najudobniji Crni petak do sada. I ove godine, prva i najveća online i TV prodavnica u Srbiji pripremila je brojne pogodnosti za sve kupce na čelu sa najvećim popustima ikada zabeleženim na ovoj platformi, a akcija će trajati do 27. novembra.

Od čak 180.000 proizvoda i 3.500 brendova, najsavremeniji domaći „one-stop shop“ je za veliko obaranje cena odabrao najpopularnije, najkvalitetnije i najatraktivnije u svim prodajnim kategorima. Shoppster.rs će, tako, obradovati kupce nezapamćenim sniženjima u, između ostalih, kategorijama bela tehnika, mali kućni aparati, moda i sport, kao i lepota i zdravlje.

Od najmodernijih Samsung QLED televizora, Xiaomi prečišćivača vazduha, Toshiba laptop računara ili Candy bele tehnike, preko Braun i Remington aparata za ličnu higijenu i Shoppster fitnes programa, sve do najvećih imena iz sveta šminke i kozmetike, hrane za bebe i sve popularnijeg Eterna Kolagena – cene su dramatično pale, a nebrojene prilike za pametan šoping su na samo jedan klik od vas.

Najmodernije usluge dostave na našem tržištu doći će do naročitog izražaja, a kupci mogu da očekuju udobnu, jednostavnu i bezbednu kupovinu, uprkos činjenici da se Crni petak, kao globalni fenomen, vezuje za haotične scene u tržnim centrima i hipermarketima.

„Shoppster je zato tu da ovu sliku potpuno promeni, i biće nam veliko zadovoljstvo da najveću godišnju šoping groznicu pretvorimo u brzo, lako i bezbedno iskustvo kupovine iz udobnosti naših domova. Kupce očekuju popusti do čak 50 odsto u svim kategorijama, gotovo neograničene prilike za ozbiljno velike uštede, a naši partneri iz kurirske službe DExpress su tu da obezbede najsavremenije usluge dostave na našem tržištu. Crni petak je uvek veliki test za sve igrače, i ritejl i eCommerce industriju, ali mogu sa sigurnošću da kažem da mu se radujemo i da željno iščekujemo utiske naših kupaca,“ ističe izvršna direktorka kompanije Shoppster Ljiljana Ahmetović.

Promo/Shoppster

U ovom periodu još više dolaze do izražaja pogodnosti koje mogu da ostvare članovi programa lojalnosti, Shoppster Smart – iz kompanije poručuju da je sada pravi momenat da kupci otkriju na koje sve načine mogu da pomoću ovog programa dodatno uštede, detaljno personalizuju svoje iskustvo online kupovine i pronađu tačno ono što im treba po nikad povoljnijim cenama.

„Pored kupaca, naravno, sada je takođe važan momenat i za sve male i mikro preduzetnike koji žele da povećaju prodaju i dosegnu višestruko veći broj potencijalnih kupaca. Oni su svi dobrodošli na Shoppsteru, a mi ćemo im, kao i uvek, pored lakog i brzog ulistavanja pružiti svu dodatnu podršku i edukovati kako da na najbolji način iskoriste prednosti rastuće eCommerce industrije,“ dodaje Ahmetović.

Shoppster napominje da je spektar usluga dostave u ovakvim periodima posebno važan, jer se očekuje obaranje svih rekorda u broju porudžbina. Shoppster je zato pored brze isporuke omogućio kupcima mogućnost preuzimanja pošiljki na DExpress paketomatima širom zemlje, što online kupovinu čini još bržom i lakšom za sve kupce.

Ne propustite sve pogodnosti koje ovaj Crni petak nudi na Shoppster.rs online prodavnici.