Pošta Srbije iduće godine postaje akcionarsko društvo

Biznis 05. dec 202220:026 komentara
Izvor: Shutterstock

Naredna poslovna godina za Poštu će biti godina transformacije u akcionarsko društvo, čime će se postići optimizacija poslovnih rezultata, efikasniji i funkcionalniji sistem i procesi, rekao je v.d. direktora Zoran Đorđević na nedavno održanom proširenom kolegijumu, piše eKapija.

„Aktivno radimo na velikom broju projekata poput razvoja mreže paketomata, SoftPos-a, mobilnog poštara, praćenja i optimizaciji ruta. Želja nam je da se u svim segmentima oseti boljitak, zbog čega akcentujemo brigu o zaposlenima, koje pored osavremenjavanja opreme i sredstava za rad, i nagrađivanja po učinku očekuje i povećanje zarade od januara. Nastavljamo sa prijemom u stalni radni odnos svih zaposlenih koji su u našem sistemu duže od dve godine, a posebna pažnja će biti poklonjena i novoj sistematizaciji radnih mesta sa detaljnim opisom kompetencija“, izjavio je Đorđević.

Budući da je društvena odgovornost veoma važan deo poslovanja Pošte Srbije, kako je rekao, Đorđević je najavio u kratkom roku sistemsko uređenje pružanja usluga korisnicima na način da prednost na šalterima pošta imaju trudnice, korisnici sa malom decom i osobe sa invaliditetom.

Podsetio je i da je oformljena radna grupa za štednju električne energije i ponovo pozvao zaposlene na odgovorno postupanje i poštovanje propisanih mera za štednju struje.

Komentari

Vaš komentar