Prilika da živiš po svom: Za 200 mladih 30.000 dinara na poklon za useljenje

Biznis 27. nov 202208:55
Izvor: Promo/NLB Komercijalna banka

NLB Komercijalna banka nagradiće 200 mladih, koji do 15. decembra ove godine podnesu zahtev i do 15. februara naredne godine realizuju stambeni kredit u ovoj banci, sa po 30.000 dinara poklona za useljenje.

Ova akcija nastavak je šire regionalne inicijative NLB Grupe Prava prilika da živiš po svom, koja za cilj ima da podrži odluku mladih do 40 godina da reše stambeno pitanje i motiviše ih da svoje živote nastave da grade u regionu koji je naš dom, a ne u inostranstvu. U okviru nje, NLB Komercijalna banka je u prethodnoj i tekućoj godini odobrila stambene kredite za više od od 500 mladih ljudi u ukupnom iznosu od 37 miliona evra i uz poklone za useljenje vredne oko 150.000 evra.

„NLB Komercijalna banka ima sistemski važnu ulogu, a samim tim i kapacitet i odgovornost da utiče i menja nabolje čitavo tržište na kom posluje. A, kako su iskra i pokretač pozitivnih promena svakog društva mladi ljudi, kroz ovu akciju želimo da im pomognemo da reše stambeno pitanje, jer dom jeste najčvršći temelj na kom mogu da izgrade svoje živote i svoju budućnost”, izjavio je Vlastimir Vuković, predsednik Izvršnog odbora NLB Komercijalne banke.

Prava prilika da živiš po svom namenjena je mladima do 40 godina i obuhvata sve modele stambenih kredita iz bogate ponude NLB Komercijalne banke – sa i bez osiguranja kod Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita, uz najmanje 10 odsto učešća za kupovinu prve nekretnine, punu podršku zaposlenih i rekordno brzu realizaciju.

Zahteve za stambeni kredit klijenti mogu podneti u svim ekspoziturama, a više informacija mogu pronaći na sajtu NLB Komercijalne banke.