Prvo izvlačenje jesenjeg kruga „Uzmi račun i pobedi“ 18. septembra

Biznis 26. avg 202115:026 komentara
Izvor: N1

Prvo izvlačenje drugog, jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021" biće održano u subotu, 18. septembra u 18 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije, objavila je Vlada Srbije.

Nakon pauze od nekoliko meseci, nagradna igra koja se pokazala, kako je istaknuto, kao odlično sredstvo u podizanju svesti građana o značaju borbe protiv sive ekonomije, nastavlja se kroz šest jesenjih izvlačenja.

Precizirano je da građane očekuju vredne nagrade, 30 automobila FIjat 500L i osam stanova u Beogradu – sedam u naselju Zemunske kapije i glavna premija, stan u Beogradu na vodi.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, uz podršku NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa deset fiskalnih računa ili deset slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2021“.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije, dok je slanje koverata potpuno besplatno.

Podseća se da je tokom leta, između dva kruga nagradne igre, sve vreme bilo dozvoljeno slanje računa i slipova, tako da trenutni broj pristiglih koverata premašuje 6,5 miliona.

Sve koverte poslate od 15. aprila ove godine učestvuju u svim izvlačenjima i tokom jeseni.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla [email protected], za sva dodatna pitanja i podršku.

Komentari

Vaš komentar