Gužve na pumpama, radnici u Novom Sadu kažu – počelo još u sredu uveče

Ekonomija 03. mar 202222:59 > 04. mar 2022 00:10 118 komentara
N1

Ispred NIS-ove pumpe u Novom Sadu, u Bulevaru cara Lazara, u četvrtak uveče ogroman je red. Reporterka N1 je javila da su u redu da natoče gorivo čekali vozači 40-ak automobila. Građani prijavljuju veće gužve i u nekoliko drugih gradova u Srbiji.

Ranije na Tviteru je objavljen snimak na kom se vidi kolona vozila koja čeka ispred NIS-ove pumpe u Novom Sadu.

Prema nezvaničnim informacijama, i ispred drugih pumpi u Novom Sadu su viđene gužve, mada su najveće na NIS-ovim, jer na njima ima najviše korisnika kompanijskih kartica.

Kako je javila reporterka N1, red u Bulevaru cara Lazara je oko 200 metara, a, kako se saznaje, na pumpi u Sremskoj Kamenici je oko 300 metara.

Radnici na jednoj od pumpi kazali su za N1 da su gužve počele da se prave od srede uveče.

Pojedini kupci s kojima je razgovarala reporterka N1 kažu da su odlučili da dođu kada su na društvenim mrežama počele da se šire fotografije gužvi.

Reporteri N1 javljaju i da su „neobične“ gužve viđene i na pumpama u Beogradu.

N1

Kako javlja portal Nova.rs, gužve su i u Čačku. Ljudi, uplašeni, usled krize u Ukrajini, nabavljali su namirnice na veliko. Situacija ni večeras nije bolja, a kako kaže sagovornik Nova.rs u Lidlu nije bilo ni brašna.

Gužve su i na benzinskim pumpama gde ljudi kupuju gorivo na veliko. Ogromna je gužva i u gradu, vozila ima na sve strane što je neuobičajeno četvrtkom uveče, piše portal.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare