Samo za SBB korisnike – dani najbolje letnje kupovine počinju sad na Shoppsteru

Biznis 09. avg 202210:54
Promo

SBB kompanija saopštila je da svi SBB korisnici do petka 12. avgusta mogu da kupuju uz posebne pogodnosti i besplatnu isporuku na shoppster.com u okviru tradicionalnog programa lojalnosti - Connect Shopping Days.

Kako bi ostvarili specijalne pogodnosti svakog meseca, SBB korisnici treba da se registruju podacima sa MojSBB naloga na shoppster.com i automatski postaju članovi najvišeg nivoa Shoppster Smart programa lojalnosti – Smart Connect. U okviru programa lojalnosti su im dostupni i stalni popusti od 10 do 50 odsto na odabrane artikle, kategorije proizvoda i brendova.

„Ukoliko volite dobru muziku, na shoppster.com se možete ponoviti novim slušalicama i zvučnicima, budite u pokretu ovog leta uz električni trotinet, koji je na popustu 30 odsto. Ukoliko još niste iskoristili godišnji odmor, spakujte se u Enova kofere i uživajte, a ukoliko vam je potreban piknik frižider i on je na popustu. Connect Shopping Days ovog meseca donose i popuste na usisivače, Bosch mašine za pranje i sušenje, igračke za bebe i još mnoge druge artikle“, rekla je Jelena Roljić, rukovodilac sektora za korisničku podršku.

Komentari (0)

Vidi sve komentare