Shoppster donosi i svetske trendove i lokalne brendove

Biznis 30. avg 202218:14
Promo/ Shoppster

Jedina online i TV prodavnica u regionu Shoppster svakodnevno se trudi da svim svojim kupcima ponudi jedinstveno iskustvo kupovine – brzo, jednostavno, lako i sigurno. Međutim, Shoppster se neprestano trudi da, osim toga, kupcima omogući i širok asortiman proizvoda – pa tako u ovom trenutku na Shoppster.rs prisutno je preko 3.500 različitih brendova – od svetskih kao što su Bosch, Armani Exchange, Silvian Heach, preko onih manjih, lokalnih poput Discipline, Steven Dockman-a, Mione Atelier…

Shoppster se trudi da u svakom trenutku u Srbiji omogući dostupnost proizvoda i brendova kao na svetskom tržištu, ali i da iskustvo kupovine bude na tom nivou. Zato svakodnevno ulistavaju nove proizvode i pregovaraju s novim robnim markama. Osim što je cilj da okupe što veći broj svetski poznatih brendova, Shoppster želi da, kroz svoju online i TV platformu, i malim lokalnim brendovima omogući da se predstave korisnicima širom zemlje, da povećaju prodaju i zarade više, bez dodatnih ulaganja.

Svi mali biznisi, koji imaju registrovano pravno lice i proizvod u koji veruju, mogu da se jave – i u roku od tri dana mogu da počnu da prodaju online. Kroz saradnju sa Shoppster.rs oni dobijaju svoju online prodavnicu na tehonološki superiornoj platformi, podršku kroz ekspertsko iskustvo Shoppster zaposlenih, mogućnost da vizuelno razviju prodavnicu kako žele i počnu da prodaju više.

Do sada, na Shoppster je došlo preko 300 malih biznisa i svi oni su međusobno različiti – kako po proizvodu koji donose, tako po strukturi, oragnizaciji i komunikaciji, ali svi imaju i jednu zajedničku stvar – želju da rastu. To je, zapravo, jedino ulaganje koje vam je potrebno – spremnost da rastete, zarađujete više i od malog postanete veliki biznis. O svim drugim ulaganjima ne morate da brinete – i o tome govori podatak da je ovih više od 300 biznisa već počelo da prodaje više.