Shoppster MEGA akcija: Mali kućni aparati sniženi do 40%

Promo/Shoppster

Preko 20.000 popularnih proizvoda na velikim sniženjima u okviru jesenje „Mega Akcije“ na prvoj i najvećoj online i TV prodavnici u Srbiji, Shoppster.

Prva i najveća online i TV prodavnica u Srbiji Shoppster i ove godine priprema „Mega Akciju“, period najvećih popusta koji obuhvataju neke od najtraženijih proizvoda iz svih kategorija. Tokom ovog promotivnog perioda, koji traje od 19. septembra do 16. oktobra, kupci će imati prilike da na najvećoj domaćoj eCommerce platformi pronađu gotovo sve što im je potrebno, po najpovoljnijim cenama. Za već tradicionalnu jesenju Mega Akciju pripremljeno je više od 20.000 proizvoda iz kategorija – mali kućni aparati, bela tehnika, dečiji nameštaj i oprema za bebe, preko alata, posuđa i kozmetike, sve do najvećih imena iz sveta tehnike, kao i popularnih Shoppster brendova:

„Prošlogodišnja, kao i ovogodišnja prolećna Mega Akcija bile su jedinstvene prilike ne samo da Shoppster uzvrati veliko poverenje naših kupaca, već i da to uradimo na najadekvatniji mogući način. Tako smo, i ove jeseni, pažljivo pratili navike i interesovanja kupaca, zbog čega se među ovih 20.000 artikala nalaze i oni za koje je tokom godine vladalo najveće interesovanje,“ objašnjava izvršna direktorka Shoppstera Ljiljana Ahmetović i dodaje da ova najveća „one-stop shop“ prodavnica konstantno uvećava ponudu, koja trenutno broji preko 180.000 proizvoda i preko 3.500 brendova.

„Na velikim popustima su, između ostalih, Shoppster sprave za fitnes, Russell Hobbs kuhinjski uređaji, Dell monitori i laptop računari, Samsung mobilni telefoni, Xiaomi televizori ali i prečišćivači vazduha istog brenda, koji su naročito popularni pred grejnu sezonu. Posebno nam je zadovoljstvo da iz „20.000 odabranih“ izdvojimo i najkvalitetnija, svetski priznata organska vina domaćih majstora iz Vinarije Plavinci,“ dodaje Ahmetović.

Posle dve godine uspešnog poslovanja, Shoppster.rs nastavlja da priprema još više sezonskih iznenađenja, kao i posebnih promotivnih perioda. Jedna od posebnih pogodnosti za sve kupce je i besplatna dostava na paketomatima širom zemlje, koji pokrivaju preko 100 lokacija u 40 gradova – dovoljno je samo da se registrujete na Shoppster.rs, čime dobijate status Smart korisnika, i tako otvorite još veći spektar mogućnosti koji najveća domaća “one-stop shop” prodavnica pruža.