Shoppster: Uz Marketplace možemo svakome da pružimo šansu

Biznis 12. maj 202215:54 > 15:57
Izvor: Promo/Shoppster

Velike prednosti prve i najveće online i TV prodavnice u Srbiji Shoppster.com, koja sa lakoćom okuplja pod jednim krovom i globalne brendove i male i mikro preduzetnike, su raznolikost ponude i primena Marketplace modela, jedne od najmodernijih metoda eCommerce poslovanja. To je istakao Vladimir Vidaković, direktor operacija ove kompanije tokom predavanja "Novi modeli poslovanja – velika šansa za uspeh" na ovogodišnjoj konferenciji Gemius E-commerce Day IX, održanoj u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

„Od samog početka, Shoppster gradimo kao one-stop-shop – mesto na kojem možete da nađete sve. Zato pozivamo sve velike kompanije da sarađuju sa nama, a iz istog razloga pozivamo i sve male i mikro preduzetnike da nam se pridruže i otkriju koliko zainteresovanih kupaca njihovi proizvodi mogu da dosegnu. Marketplace model je izuzetno napredan, intuitivan, i u biti veoma jednostavan kada je ulistavanje prodavaca u pitanju, i pruža šansu svima da kroz našu podršku stanu rame uz rame sa najvećima“, izjavio je Vladimir Vidaković.

Shoppster danas svim saradnicima pruža najviše profesionalne standarde, jedinstvenu uzajamnu promociju na webu i preko prodajnog TV kanala, kao i podršku ekspertskih timova u edukaciji o eCommerce poslovanju preko Marketplace-a, razvijanju kreativnog koncepta, plasiranja proizvoda, kao i realizacije različitih televizijskih formata.

Teme Gemius E-commerce Day IX konferencije bile su i tokovi novca u domaćoj eCommerce industriji, sigurnosti online plaćanja, mehanizmi sprečavanja zloupotreba, kao i marketing i teme vezane za hosting online prodavnica.

Shoppster.com jedan je od sponzora ovogodišnje konferencije.

Komentari

Vaš komentar