Specijalni božićni popusti ovog vikenda na Shoppsteru

Biznis 06. jan 202214:58
Izvor: Promo

U susret Božiću, SBB kompanija i Shoppster najavili su dodatne popuste od 7. do 9. januara za sve SBB korisnike, saopštio je SBB.

Kako se navodi, SBB korisnici od petka do nedelje mogu da uživaju u božićnoj kupovini za sebe i svoje drage ljude, uz popuste od 10 odsto na LG televizore, do 10 odsto na odabranu belu tehniku, 15 odsto popusta na male kućne aparate i iRobot usisivače, 25 odsto na BBO dečije šatore, 45 odsto na Bosch akumulatorski usisivač, 30 odsto na Milka čokolade i još mnogo toga iz udobnosti doma u svega nekoliko klikova.

Connect Shopping vikend svakog meseca za korisnike SBB usluga donosi popuste do 50 odsto i akcije na neke od odabranih, među 150.000 proizvoda u preko 20 kategorija.

Kako bi uživali i u ostalim pogodnostima Connect Shopping vikenda svakog meseca, SBB korisnici treba samo da se registruju na shoppster.com sa podacima MojSBB naloga.

„Vaše Srpske kablovske mreže osim vrhunskih servisa, usluge i korisničkog iskustva, u saradnji sa prvom integrisanom online i TV platformom shoppster.com i ovog meseca donose vam tradicionalne pogodnosti na bogat asortiman proizvoda. Program lojalnosti je samo jedan od načina da vam kažemo hvala za poverenje koje nam pružate. Hristos se rodi!“, poručuju iz SBB kompanije.