Telenor od marta postaje Yettel

Ekonomija 27. jan 202210:25 > 10:37
Unsplash/Magnet.me

Telenor Srbija će od marta nastaviti da posluje pod imenom Yettel. Promena brenda odvijaće se u tri zemlje u kojima PPF grupa koristi brend Telenor - u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj, najavila je ova kompanija. Kako se ističe, period tranzicije počinje danas, završiće se do kraja marta i ne zahteva nikakvu aktivnost korisnika.

Pročitajte još:

“Yettel je novo ime, nova reč. Tokom 2022. godine lansiraćemo nove proizvode i usluge, dok nam strateški fokus ostaje nepromenjen: želimo da dalje razvijamo poslovanje i srpsko tržište, doprinosimo privredi i zajednici i ponudimo kvalitetne usluge kroz najsavremeniju mrežu i infrastrukturu“, rekao je Majk Mišel, generalni direktor kompanije u Srbiji, navodi se u saopštenju.

Marek Slačik, izvršni direktor TMT CEE (Tehnologija, Mediji, Telekomunikacije za CEE region), PPF Telekom grupe ističe da za ovu kompaniju počinje novo poglavlje u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj.

„Imamo čvrstu i jaku osnovu koju smo stvorili pod Telenor brendom na kojoj ćemo dalje da gradimo odnos sa korisnicima, i stvaramo dodatnu vrednost pod novim, Yettel brendom‟, kaže Slačik.