Tražite kvalitetne majstore za renoviranje ili izgradnju? Neka oni traže vas!

Biznis 09. nov 202108:00
Promo

U životnom smo dobu kada imamo mlade porodice i s nekolicinom prijatelja u istoj situaciji, već izvesno vreme tragamo za pogodnim rešenjima uređenja doma. Razmenjujemo savete i preporuke, ali se jedna zajednička stvar uporno ponavlja: nije važno radi li se o renoviranju stana ili novogradnji - svi imamo isti problem pronalaženja pouzdanih i kvalitetnih majstora. Na sreću, sada postoji način da se majstori pronađu i to na način koji je godinama bio nezamisliv.

Internet platforme poput Daibau.rs okupljaju hiljade proverenih zanatlija na jednom mestu. Možete im poslati besplatan zahtev za bilo koju vrstu posla iz neke od 200 i više kategorija izvođenja radova i pružanja usluga. Kada pošaljete upit, na vama je samo da sačekate poziv zainteresovanih izvođača.

I to je sve? Zaista? Da. To je sve.

Kako da jednostavno dobijete što više ponuda za svoj upit?

Obično je pronalaženje kvalitetnih građevinskih izvođača značilo mnogo sati pregledanja žutih oglasa i bezbroj poziva. Pojava interneta, u tom smislu, nije suštinski promenila niti poboljšala situaciju na građevinskom tržištu, jer ste i dalje prisiljeni da pregledate beskrajan niz veb-sajtova jedan za drugim i kontaktirate bezbroj njih. Pravu digitalizaciju i pojednostavljenje traženja na građevinskom tržištu Srbije doneo je tek Daibau.rs, okupivši preko 12.000 izvođača pod istim krovom i sve ih učinivši dostupnim korisnicima. Kako sve ovo može vama biti od koristi?

Promo

Posetioci sajta mogu, potpuno besplatno i bez ikakvih uslovljavanja, pregledati profile zanatlija, proveriti njihove radove, fotografije i mišljenja (ne) zadovoljnih klijenata. Na osnovu vlastite verifikacije i sopstvenih procena, Daibau.rs se kontinuirano zalaže za to da na platformi okuplja samo najbolje majstore svog zanata.

Put od pronalaska ponuđača radova ili usluga do trenutka kada on/ona pokuca na vaša vrata, sasvim je lak. Sve što vam je potrebno je internetska veza i nekoliko minuta vremena. Kliknite na „novi zahtev“ i popunite jednostavan obrazac. Opišite svoje želje, vreme i rok izvođenja radova, obim posla, a možete priložiti i fotografije ili skice. Što detaljnije opišete projekt, dobićete bolje i preciznije ponude. Možete poslati upit svim odgovarajućim izvođačima ili samo nekolicini odabranih. Ponude će uskoro početi da pristižu jedna za drugom. Vaš je jedini zadatak da ih uporedite, odlučite se za najboljeg i dogovorite se sa njim/njima oko početka rada.

Stresno traženje majstora je stvar prošlosti

Korišćenjem digitalne platforme možete uštedeti mnogo nerava, vremena i novca. Izaberite samo one sa najboljim preporukama, a upoređivanjem ponuda lakše pregovarajte i o ceni usluga. Na ovaj način ćete izbeći nepotreban stres i gradnja će za vas biti veoma pozitivno iskustvo. Baš kao što je logično da poredite onlajn ponude pre nego što rezervišete smeštaj za odmor, logično je da isto to možete učiniti i kada tražite majstore.