United Grupa lansirala EON TV platformu u Grčkoj

Biznis 21. okt 202113:21 > 13:256 komentara
Izvor: Promo

EON je sada dostupan na tržištu od više od 40 miliona ljudi, saopšteno je iz United Grupe.

United Grupa, vodeća telekomunikaciona i medijska kompanija u Jugostočnoj Evropi u okviru koje posluje i SBB, saopštila je da je lansirala EON platformu i u Grčkoj, koja je predstavljena zajedno sa EON paketima uz superbrzi optički internet i fiksnu telefoniju.

EON TV platforma, koju je razvio United Cloud – inovativni centar United Grupe, sada korisnicima u Grčkoj, kao što to čini i u Srbiji već tri godine, nudi inovativan način gledanja televizije uz najbolje korisničko iskustvo dostupno bilo kada i bilo gde.

Poput vodećih svetskih filmskih platformi EON omogućava gledanje preko 19.000 naslova filmova, serija i drugih sadržaja u okviru Video kluba na svim uređajima. EON Smart Box svaki TV pretvara u Smart TV, dok putem EON mobilne aplikacije omogućava gledanje televizije na mobilnom telefonu, tabletu i računaru.

Uz brojne funkcionalosti, kao što su vraćanje sadržaja do sedam dana unazad na skoro svim kanalima, započinjanje gledanja sadržaja na jednom i nastavak na drugom uređaju, preporuku omiljenog sadržaja u okviru EON profila, EON Kids poseban prostor sa dečijim sadržajima i mnoge druge, uz EON dolazi i ekskluzivna ponuda TV sadržaja.

U okviru EON paketa u Grčkoj dostupno je i devet Nova Sports kanala koji imaju ekskluzivna prava prenosa utakmica Premijer lige u narednih šest sezona počevši od avgusta sledeće godine, Superlige Grčke, La lige, Bundeslige i Lige 1, kao i više od 3.000 prenosa utakmica uživo na više od 40 vrhunskih takmičenja i turnira sa najboljim timovima i sportistima iz celog sveta.

Nova je potpisala ekskluzivne ugovore sa nekim od najvećih holivudskih filmskih studija – Universal, Sony Pictures, MGM i Warner Bros, što omogućava kompaniji ekskluzivna emitovanja holivudskih filmova i serija.

U okviru United Grupe u Srbiji, pored kompanije SBB i njenih servisa EON i Total TV, medijski sadržaj emituju televizije i portali N1, Nova S i Sport Klub.

Nakon lansiranja u Bugarskoj i Hrvatskoj ranije ove godine i uvođenjem u Grčkoj, EON je postala vodeća TV platforma Jugoistočnoj Evropi, koja je osim na tržištima United Grupe za više od 40 miliona ljudi dostupna i dijaspori širom sveta.

Komentari

Vaš komentar