Uzmi račun i pobedi 2021 – prvo izvlačenje u subotu, već stiglo milion koverata

Biznis 14. maj 202111:16 > 11:203 komentara
Shutterstock

Prvo izvlačenje u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2021 biće održano u subotu 15. maja 2021. godine u 18h uz direktan prenos na javnom servisu, saopštila je Vlada.

Kako se navodi u saopštenju Vlade, tada će svoje nove vlasnike dobiti pet automobila FIAT 500L, kao i stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

„Ako je sudeći po trenutnom broju koverata, građani su ove godine odlučnije nego ikada krenuli u borbu protiv sive ekonomije, s obzirom na to da je u studiju trenutno više od 1.000.000 koverata sa fiskalnim računima i slipovima“, navodi Vlada u saopštenju.

Povezane vesti

Svi građani imaju vremena da još danas, do kraja radnog vremena poslovnica pošte, ubace koverte u poštanske sandučiće, ukoliko žele da one budu u konkurenciji za vredne nagrade sutra u 18 časova, dodaje se.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2021”. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

„Podsećanja radi, nagradni fond nagradne igre ove godine je u mnogome veći nego prošle s obzirom na to da u dva kruga, prolećnom i jesenjem, građane koji budu slali račune i slipove očekuje čak 16 stanova u Beogradu – 14 stanova u naselju Zemunske kapije i dva stana u Beogradu na vodi, kao i 60 automobila FIJAT 500L“, navodi se.

Bitno je napomenuti, dodaje se u saopštenju, da će građanima „praktično tokom cele godine biti omogućeno slanje računa i slipova u kovertama i sve pošiljke poslate od aprila biće u konkurenciji za svako izvlačenje sve do kraja drugog kruga na jesen“.

Vlada Srbije podsetila je građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

„Apelujemo na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče“, navodi se u saopštenju.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla, za sva dodatna pitanja i podršku.

„Nagradna igra Uzmi račun i pobedi pokazala se kao odličan put za suzbijanje sive ekonomije i Vlada Republike Srbije i NALED veruju da će i ovaj ciklus nagradne igre, kao i svi prethodni, doprineti podizanju svesti građana o značaju uzimanja fiskalnih računa i dovesti do smanjenja stope sive ekonomije u Republici Srbiji“, navodi se u saopštenju.

Komentari

Vaš komentar