Uzmi račun i pobedi: Prvo izvlačenje u subotu u 18 časova

Biznis 27. jan 202311:0514 komentara
Shutterstock

Prvo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ održaće se u subotu, 28. januara 2023. godine u 18 časova, u direktnom prenosu na prvom programu Radio televizije Srbije, saopšteno je iz Kancelarije za saradnju s medijima.

Kako se navodi, ove godine, nagradna igra po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani putem aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće i konkurišu za vredne nagrade.

Svake subote biće izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu očekuju se pet izvlačenja.

„Iako je činjenica da je ovakav, digitalni način organizovanja nagradne igre lakši, efikasniji i jednostavniji, ponajviše za same učesnike, postavljalo se pitanje da li će se i kako građani navići na novi sistem i da li će odziv biti uspešan kao i prethodnih godina. Međutim, pokazalo se da su oboreni apsolutno svi postojeći rekordi broja poslatih računa, u svim izdanjima nagradne igre do sad. Danas do 8 časova ujutru, građani Srbije poslali su neverovatnih 41.099.325 računa, što je zaista prevazišlo sve procene odziva, čak i one najoptimističnije“, kažu u Vladi Srbije.

Pravo na učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ imaju svi punoletni građani Republike Srbije, a za učestvovanje je neophodno imati instaliranu aplikaciju ”Uzmi račun i pobedi” na mobilnom telefonu.

Na pomenutoj aplikaciji preko jednog uređaja mogu se napraviti najviše pet različitih naloga, sa pet imena i brojeva telefona.

Međutim, čitaoci N1 žalili su se da aplikacija ne radi dobro, i da se kodovi veoma teško skeniraju.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja, saopšteno je. Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u jednom krugu nagradne igre, biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023. godine.

Komentari

Vaš komentar