Velika SBB nagradna igra za sve korisnike

Biznis 17. avg 202212:23
Promo/SBB

Prijavi se i osvoji automobil ili neku od preko 500 vrednih nagrada.

SBB kompanija saopštila je da 23. avgusta pokreće veliku nagradnu igru za sve korisnike. U godini u kojoj SBB obeleževa 20 godina postojanja kompanija želi da nagradi sve svoje korisnike, ne samo još bržim internetom i EON aplikacijom za sve, već i fantastičnim nagradama.

Glavna nagrada je automobil Toyota Yaris Cross Hybrid, a SBB je obezbedio i preko 500 veoma vrednih nagrada.

U nagradnoj igri mogu da učestvuju postojeći i novi SBB korisnici koji se najkasnije do 5. oktobra u 23.59 časova prijave, uz svega nekoliko klikova, putem Moj SBB aplikacije ili portala.

Zaštitno lice reklamne kampanje u kojoj SBB poziva sve korisnike da se prijave i okušaju svoju sreću je glumac Boris Milivojević, koji će se novom ulogom ponovo naći u domovima i svim drugim mestima na kojima SBB korisnici uživaju u ekskluzivnim TV sadržajima.

„U godini velikog jubileja nastavljamo slavlje sa svim našim korisnicima, zbog čega i započinjemo veliki nagradnu igru. Posebnu pažnju posvetili smo 24.000 porodica koje su 20 godina sa nama, ali nagrađujemo sve naše korisnike još bržim internetom i EON aplikacijom za sve. Na ovome se ne zaustavljamo. Najsrećniji korisnik voziće novi Toyota automobil, ali će u vrednim nagradama uživati još 500 srećnih dobitnika“, rekla je Minja Jugović Janjić, direktorka sektora za marketinške komunikacije kompanije SBB.

Osim glavne nagrade, SBB je pripremio i 15 bicikala, 10 elektičnih trotineta i pametnih satova, 60 tableta i 500 rančeva.

„Izborom nagrada želeli smo da motivišemo naše korisnike da vode računa o životnoj sredini, što je i misija nas kao kompanije i naše fondacije. Iskušajte svoju sreću, jer nikad se ne zna!“, dodala je ona.

Sve informacije o pravilima nagradne igre dostupne su na linku.