Vučić na instagramu čestitao građanima ostvarenih 7,5 odsto privrednog rasta

Biznis 30. jul 202114:33205 komentara
Izvor: Screenshot/ Instagram/ buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se, kao što je i najavio, građanima Srbije putem svog instagram naloga "Budućnost Srbije" navodeći stopu privrednog rasta za prvu polovinu godine od 7,5 odsto. Vučić je čestitao građanima i zahvalio im se na podršci.

„Važna vest za Srbiju! Stopa rasta u prvom polugodištu 2021. godine iznosi plus 7,5 posto. Prvi kvartal završili smo sa 1,7 a drugi kvartal sa 13,4 posto rasta. Čestitam građanima Srbije. Lep vikend vam želim“, napisao je predsednik Srbije pored svoje video objave na instagram stranici „buducnostsrbijeav“.

 

„Poštovani građani Srbije, stopa rasta u prvom polugodištu 2021. godine je 7,5 odsto, jer je prva zvanična fleš procena za drugi kvartal 13,4 odsto rasta.  Čestitam svim građanima naše zemlje. I posle loše ali mnogo bolje godine u odnosu na sve ostale zemlje Evrope ovu godinu nastavljamo da rastemo najbržim i najsnažnijim mogućim tempom.

Pročitajte još:

Ovo znači da će naše projekcije za stopu rasta ove godine biti svakako ispunjene, ne od šest odsto, već verujemo i 6,5 odsto moguće i sedam odsto do kraja godine. To znači više plate, više penzije, mnogo novih radnih mesta… To znači da se Srbija velikom brzinom približava najrazvijenijim zemljama Evrope. Hvala vam na svemu, hvala vam na podršci i lep vikend vam želim“, poručio je Vučić u instagram video poruci.

Komentari

Vaš komentar