Ziđin o šutiranju inženjera: Poslovni nesporazum bez posledica

Ekonomija 30. avg 202113:27 > 14:31 50 komentara
N1/arhiva

Kompanija Ziđin Koper saopštila je da je Komisija za istraživanje incidenta utvrdila da se 23. avgusta dogodio poslovni nesporazum, koji je bio blažih razmera i bez štetnih posledica po zdravlje, telesni i psihički integritet zaposlenog u Ziđinu.

Prema ranijem pisanju medija, u incidentu je direktor topionice, kineski državljanin, šutirao inženjera Nenada Jankucića, kao i da je to zabeleženo na video nadzoru.

U saopštenju kompanije Ziđin ističe se da se u prisustvu predstavnika sindikata kineski rukovodilac izvinio svom kolegi i da je izvinjenje uvaženo.

„U cilju verodostrojnog izveštavanja javnosti, a nakon prenaglašenih kvalifikacija pomenutog događaja od strane pojedinih medija, kompanija Ziđin je zauzela čvrst stav da se i najmanje nesuglasice i nesporazumi imaju u svemu ubuduće sankcionisati, kako bi se međuljudski odnosi zaposlenih zaštitili i ujedno razvijali, a time i osnažile korporativne vrednosti i poslovni ugled kompanije, a pre svega integritet i lično dostojanstvo svih zaposlenih“, ističe se u saopštenju.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare