Zlatibor obeležava 130 godina turizma, ulaznice za atrakcije i onlajn

Ekonomija 24. maj 202322:56 15 komentara
TANJUG/ MARKO CUSIN

Zlatibor ove godine obeležava 130 godina turizma, a u okviru niza manifestaciajtim povodom tog jubileja je prezentovana platforma "Visit-Serbia", inovativno tehnološko rešenje za online kupovinu ulaznica, kojim se otvaraju nove mogućnosti za goste i posetioce te planine i predstavnike turističke privrede.

Sledeći savremene trendove razvoja turizma u svetu, platforma „Visit-Serbia“ omogućava posetiocima da digitalno kupuju ulaznice za vodeće turističke atrakcije Zlatibora.

Posetiocima su onlajn dostupne ulaznice za Gold Gondolu i njene dodatne usluge putnicima – „Branč u vazduhu“ i „Romantično putovanje“.

Uz nekoliko klikova gosti Zlatibopra unapred mogu obezbediti ulaznice za Stopića pećinu, Vodopad Gostilje, Muzej „Staro selo“ u Sirogojnu, „Avantura park“, kao i „El Paso City“ i „Dino park“. navodi se u zajedničkom saopštenju Turističke organizacije Zlatibor, kompanije Visit Serbia i Privredne komore Srbije.

Pročitajte još

Platforma „Visit-Serbia“ pruža i mogućnost kupovine objedinjene ulaznice pod nazivom „4 Bisera Zlatibora“, korišćenjem jednostavnog i sigurnog digitalnog kanala za online transakciju, čime se pojednostavljuje poseta, osvaruje dodatni kvalitet usluge i štedi vreme.

Digitalna platforma Visit-Serbia omogućava inovativni marketing destinacija i turističkih atrakcija, a podršku promociji i razvoju platforme pružila je Privredna Komora Srbije – Udruženje za turizam.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare