Kiš od lisnatog testa

Cooking 19. maj 202110:04 > 10:05 1 komentar
Shutterstock

Jednostavan, brz i ukusan obrok.

Sastojci:

– 250 g lisnatog testa

– 250 g šunke

– 250 g svežeg sira

– 4 jaja

– 3 kašike kisele pavlake

– 1 mladi luk

– 100 g rendanog kačkavalja

Priprema:

Lisnato testo odmrznite na sobnoj temperaturi. Razvaljajte tanko i stavite u tepsiju obloženu papirom za pečenje. Neka vam rubovi testa prelaze donju ivicu tepsije oko dva centimetra.

Jaja umutite, pa u njih dodajte svež sir, pavlaku i začinite solju i biberom. Smesa ne treba da bude previše tečna.

Na testo stavite trećinu smese, pa pospite isečenom šunkom. Ponovljajte dok ne potrošite fil i šunku. po vrhu možete posuti rendanim sirom.

Pecite u rerni na 180 stepeni pola sata.

Prijatno!

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare