
Ružičasta topla čokolada u kojoj ćete uživati.
Sastojci:
(za 2 osobe)
– 400 ml mleka
– 100 ml slatke pavlake
– 200 g bele čokolade
– kašičica kokosovog ulja
– 3 kašike zamrznutih malina
– vanil šećer
Priprema:
Pomiješajte mleko i slatku pavlaku, pa stavite u dublju posudu da se greje.
Čokoladu izlomite na manje delove, pa dodajte mešavini mleka i slatke pavlake, pa zagrejte još malo uz mešanje da se čokolada otopi.
Dodajte vanil šećer i kašičicu kokosovog ulja.
Voće stavite u blender, a kad dobijete kompaktnu smesu, procedite je kroz cedaljku, ali i ne morate.
Kad se čokolada otopi, dodajte voćnu kašu i dobro promešajte.
Dekorišite po želji i poslužite vruće.
Prijatno!