FOTO: Pripadnici Policijske brigade dobili novu opremu

Foto 29. okt 202113:2513 komentara
Izvor: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je pripadnike Policijske brigade gde se uverio u njihovu obučenost, spremnost i opremljenost, poručivši im da će od sada, pa ubuduće Ministarstvo činiti sve da stalnim zanavljanjem opreme olakša posao svih pripadnika brigade, saopšteno je iz MUP-a.

Vulin je istakao da mu je posebno drago što su pripadnici Policijske brigade konačno dobili opremu kakvu zaslužuju i koja će im olakšati svakodnevni posao.

„Drago mi je da ste dobili opremu kakvu zaslužujete, a svaku narednu opremu koju budemo nabavljali uvek ćemo se truditi da na prvom mestu bude bezbedna i da što kasnije iziskuje vašu upotrebu“, rekao je ministar policije.

Izvor: MUP Srbije
Izvor: MUP Srbije
Izvor: MUP Srbije
Izvor: MUP Srbije
Izvor: MUP Srbije
Izvor: MUP Srbije
Izvor: MUP Srbije

Vulin je poručio pripadnicima Policijske brigade da su oni brana svakome ko bi pokušao da ugrozi stabilnost naše zemlje i svakom ko krši zakon.

„Moj posao je da vas sačuvam, kao što je vaš posao da sačuvate našu zemlju i da sačuvate javni red i mir. Znam da ste brana svakome ko bi pokušao da ugrozi stabilnost naše zemlje, svakom ko krši zakon. Ponosan sam što znam da naša država uvek može da računa na vas i što ste u svakom trenutku spremni da izvršite svako naređenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića. U vašu ljubav prema zemlji, patriotizam, ne može niko da sumnja. Ovde su ljudi koji su u najtežim vremenima pokazali kako se voli i čuva naša zemlja“, istakao je Vulin.

Komentari

Vaš komentar