Koalicija „Moramo“ predala listu Gradskoj izbornoj komisiji

Beogradski izbori 21. feb 202217:36 > 17:57 5 komentara

Koalicija "Moramo" predala je Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike Skupštine Beograda, čiji je nosilac Dobrica Veselinović iz pokreta Ne davimo Beograd.

Listu su podržala 4.672 birača, a „optimizam koji su građani pokazali prilikom potpisivanja podrške daje im energiju da Beograd postane zeleni, održiv i solidaran grad“, rekao je Veselinović.

On je najavio da će se zalagati za rešavanje problema saobraćajnih gužvi, za decentralizaciju Beograda i za to da građani donose odluke koje ih se tiču.

„Ovo je borba svih nas“, poručio je Veselinović i dodao da im je cilj da „Beograd bude dobar grad za sve“.

Istakao je da im je cilj da pobede i da predstavnik koalicije „Moramo“ bude gradonačelnik, a da njihovi kandidati imaju znanje, energiju i iskustvo kojim će grad učiniti boljim. Veselinović kaže da žele da budu deo institucija, ali da će nastaviti i terensku borbu.

„Očekujte pobedu u aprilu“, poručio je Veselinović novinarima uoči predaje izborne liste.

Predstavnici koalicije na predaju liste došli su tramvajem, noseći zelene kišobrane. Uz Veselinovića predaji liste su prisustvovali i koalicioni partneri, predstavnik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta i Akcije Nebojša Zelenović, kao i kandidati za odbornike u Skupštini i Beograda.

Više informacija o izborima potražite na stranici Izbori 2022.

Komentari (5)

Vidi sve komentare