Ljubav, vera, nada ide na izbore u Beogradu, Šarović kandidat za gradonačelnika

Beogradski izbori 18. feb 202212:296 komentara
Nova.rs/Goran Srdanov

Pokret "Ljubav, vera, nada" izlazi na beogradske izbore u aprilu, a kandidat za gradonačelnika biće njihov lider Nemanja Šarović.

Lista će se zvati „Nemanja Šarović – Za sav normalan svet“.

„Alternativa koja ne želi da glasa za Srpsku naprednu stranku, ni za one koji se predstavljaju kao neka alternativa, koji zapravo dele istu ideologiju“, rekao je Šarović na konferenciji za medije.

Pokret „Ljubav, vera, nada“ izaći će samostalno na izbore, jer ne želi da učestvuje u „političkom blatu i političkoj trgovini“, koja se trenutno pruža građanima, rekao je on.

„Ljudi koji misle loše jedno o drugima sada se navodno ujedinjuju, a suštinski žele da prevare građane Srbije“, ocenio je Šarović.

Poštenije je izaći na izbore sam, tvrdi on, jer tako birači znaju za koga glasaju.

„Naš politički cilj je da srušimo Aleksandra Vučića i kampanju ćemo voditi tako da građanima Beograda ukažemo na sva izneverna obećanja i laži“, rekao je Šarović.

Kandidatura na izborima je provera da li demokratija u Srbiji može da oživi, dodao je on.

„U kampanji ćemo koristiti društvene mreže, jer je to ono gde možemo da gostujemo. Ogroman je broj političkih aktera koji svakodnevno gostuju na televizijama, a suštinski nisu politički relevantni ni po jednom osnovu“, rekao je on.

Pokret će skupljati potpise od 14 do 20h u prostorijama pokreta u Balkanskoj ulici.

Više informacija o izborima potražite na stranici Izbori 2022.

Komentari

Vaš komentar