Nova.rs: Lista Vladete Jankovića za Beograd

Beogradski izbori 19. feb 202214:17 > 14:297 komentara
Vladeta Janković
Izvor: Goran Srdanov/Nova.rs

Lista Vladete Jankovića za beogradske izbore je formirana. Prema najavama, opoziciona koalicija poznatija kao "Ujedinjena Srbija" trebalo bi danas poslepodne da preda potpise za kandidaturu liste "Vladeta Janković - Ujedinjeni za pobedu Beograda", čime će zvanično ući u izbornu trku. Portal Nova.rs objavljuje ko će sve, uz profesora BU u penziji, biti kandidat za odbornika u prestonici.

Povezane vesti

Kao što je najavljeno, Vladeta Janković prvi je na izbornoj listi kandidata za odbornike u Beogradu. Drugo mesto zauzeo je profesor FON-a Vladimir Obradović, a zatim slede Vesna Petković, koja je po struci diplomirani ekonomista, Mila Popović, predsednica beogradskog odbora SSP, po struci diplomirani istoričar.

Na petom mestu nalazi se advokat Miloš Pavlović, a zatim slede pravnik Miloš Tatalović, master konzervator Vladimir Pejić, inženjer saobraćaja Marina Lipovac Tanasković, medicinska sestra Mirjana Kasem, dok je na desetom mestu inženjer elektrotehnike Darko Mihajlović.

Slađana Đermanović/Nova.rs

Do dvadesetog mesta, listu redom čine i advokat Ana Gođevac, advokat Uroš Tešmanović, sociolog Marko Dimić, mašinski tehničar Igor Gospavić, politikološkinja Anja Jević, građevinski inženjer Saša Mihajlović, pravnik Nikola Tasić, master grafičke proizvodnje Tijana Šerbula, inženjer menadžmenta Saša Damnjanović i politikološkinja Nina Stojaković.

Predsednik Stranke slobode i pravde i bivši gradonačelnik Beograda, Dragan Đilas, biće 60. na listi kandidata za odbornike u prestonici, piše Nova.

Komentari

Vaš komentar