Proglašena izborna lista koalicije NADA, nosilac Vojislav Mihailović

Beogradski izbori 21. feb 202212:25 > 15:571 komentar
Izvor: Koalicija NADA

Gradska izborna komisija je proglasila listu koalicije NADA, koju čine POKS, DSS i 25 udruženja građana.

Kako se navodi u saopštenju ove koalicije, listu je potpisima podržalo više od 3.300 građana, a na glasačkom listiću će se nalaziti pod rednim brojem šest.

Nosilac liste Vojislav Mihailović rekao je da NADA ima tim mladih, ali iskusnih ljudi, koji su spremni da preuzmu odgovornost za vođenje grada.

„Akcenat ćemo staviti na rešavanje problema zagađenja, urbanističkog haosa i saobraćajnih gužvi, dok prigradska naselja moraju da imaju iste infrastrukturne uslove kao i centar grada. Sramota je da u 21. veku delovi grada nemaju struju, vodu i kanalizaciju“, istakao je Mihailović.

Dodao je da je uveren da će koalicija NADA na beogradskim izborima osvojiti mnogo više glasova nego što je potrebno da bi se prešao cenzus od tri odsto.

Miloš Jovanović, kandidat koalicije za predsednika Srbije, naglasio je da nema sumnje da je njihov program za Beograd najozbiljniji i najpromišljeniji.

„Vojislav Mihailović sa svojim iskustvom i timom mladih ljudi zaista je pravo rešenje za Beograd“, rekao je Jovanović.

Takođe, predsednik DSS je pohvalio gest Dobrice Veselinovića iz inicijative Ne davimo Beograd, koji je na Jovanovićevu molbu odložio predaju liste, kako bi koalicija NADA na beogradskim izborima imala isti redni broj kao na parlamentarnim i istakao da je to primer politike normalnosti i fer pleja.

Predaji izborne liste za beogradske izbore prisustvovao je i nosilac liste za republičke izbore koalicije NADA, general Božidar Delić.

Više informacija o izborima potražite na stranici Izbori 2022.

Komentari

Vaš komentar